08 oktober 2006

You're a winner!

Zaterdag viel er een envelop voor mij door de brievenbus. Op die envelop stond: AddMissions - web concepts web services.

Een webbureau? Daar heb ik toch helemaal niet gesolliciteerd. Ik bedoel... alle post die ik krijg, zijn of afschriften van de bank of brieven van bedrijven waar ik gesolliciteerd heb.

Nieuwsgierig maak ik de envelop open. Nee, geen bedrijf dus waar ik heb gesolliciteerd, maar nog steeds ben ik verbaasd:

Onlangs heb je meegedaan aan de prijsvraag van Australiƫ.nl waarmee je kans maakte op 2 kaartjes voor het Floortje Dessing Film Festival. Gefeliciteerd! Je hebt 2 toegangskaarten gewonnen die we je hierbij toezenden. Je kunt zelf kiezen naar welke voorstelling je wilt. Kijk voor meer informatie en eventuele reservering op www.omniversum.nl.

???
Word ik vergeetachtig? begint de ouderdom nu echt te komen? heb ik meegedaan aan een prijsvraag van Australiƫ.nl? ik kon het me echt niet meer herinneren.

Klopt uiteindelijk ook, want mijn wederhelft bleek meegedaan te hebben en had ook meegedaan op mijn naam. 2x kans...1x prijs!

Binnenkort wordt dat een avondje omniversum en natuurlijk gaan we naar een film over Australiƫ. Ik heb er al zin in!

6 Reacties:

Blogger Josje

Ik heb net ook meegedaan aan een prijsvraag van klm voor een reis naar Londen. Zal ik maar gelijk ook voor jou invullen? ;-)

8/10/06 20:56  
Blogger aRJay

Londen, we komen er aan!

8/10/06 21:34  
Anonymous Michiel

Pas maar op hoor! Het begint met deze kleine, onschuldige 'oeps, vergeten te vertellen'-dingetjes, maar voor je het weet... Je bent gewaarschuwd!

9/10/06 08:42  
Blogger Tommy

Maar wanneer gaan we dan?

11/10/06 07:53  
Blogger aRJay

oooh, wist je dat niet tommy? Heeft astrid niks tegen jou gezegt? we zitten al in Londen. Waar denk je dat Astrid nu is? ze zit niet bij jou op de bank.

;-)

14/10/06 11:03  
Blogger Josje

YEAH!! WE'RE GOING TO LONDON!!

16/10/06 13:20  

Een reactie posten

<< Home