22 september 2006

Televisieoorlog

Jullie dachten zeker dat de televisieoorlog tussen RTL en SBS beperkt bleef tot de dansen-op-ijs-programma's?

Nee, niets is minder waar. De oorlog gaat door. en niet zo'n klein beetje ook!

Zojuist zat ik televisie te kijken... naja... een beetje te zappen. Eerst kom ik langs RTL4 en natuurlijk is daar een belspelprogramma bezig. De vraag: Verzin een woord dat eindigt op 'man'. 100 euro per antwoord!

Ik zap door en kom langs SBS6. Wat is er bezig? Natuurlijk ook een belspel! De vraag: Verzin een woord dat eindigt op 'man'. Er zijn maar 8 juiste antwoorden, maar de prijzen zijn wel iets hoger.

Ja mensen, de televisieprogramma's worden steeds interessanter en gevarieërder. RTL en SBS proberen zich echt van de ander te onderscheiden...

Grote prijzen!!!

3 Reacties:

Blogger Josje

Het is een complot!

22/9/06 15:02  
Anonymous Jeroen (your bro)

halloooooooohoooooooow...meneer zegt ook ff niet dat ie al een paar maanden een blog heeft ofzo haha. ben erachter gekomen via link van rené zijn website...
sjongejongejonge
wat moet je nou met zo iemand...

Kan ook niet echt zeggen dat ik het een verassing vond dat jij en jos verkering hebben hehe. vooral niet toen ik anderhalf a 2 maanden geleden een smsje van jou kreeg waarvan ik weet dat ie niet voor mij bedoeld was LOL.
Waarschijnlijk staan Josephien en Jeroen onder elkaar in de telefoonlijst eh..;) altijd leuk

ik zie dat ik wat nederlandse televisie betreft niet veel mis...en dat jij nog steeds genoeg tijd om handen hebt om naar belspelletjes te kijken op zowel rtl 4 en sbs 6 haha.

zo da was weer een leuke eerste reactie hehe...begin nu langzaam te begrijpen waarom je me nooit over dit log hebt verteld :p

24/9/06 00:25  
Blogger aRJay

Ik vertel ook aan niemand dat ik een weblog heb. mensen komen er vanzelf wel op. dus hou het maar geheim deze weblog hehe.

24/9/06 19:42  

Een reactie posten

<< Home